Blog

Zapleťte se s úplety - nový kurz

9. 3. 2021

Jaro je za dveřmi, čeká nás sluníčko a rozkvetlé kytky, zelené lístečky, veselé ptačí zpívání a také vlna chuti něco nového dělat nebo podniknout. Alespoň já to tak každoročně mám. Jako bych s koncem zimy nabrala nový vítr do plachet a rozhlédla se po světě novýma očima.

No a protože jsem žena, tak mé jarní touze po něčem novém a hezkém neuteče nikdy ani šatník. Máte to stejně? Alespoň nové tričko, sukni nebo šaty naprosto nutně potřebuji. S příchodem Velikonoc pak přijde potřeba i nějaké hezké dekorace, ubrusu, košíčku nebo jiné blbinky....ale o tom třeba příště ;o).

A protože jste si přáli kurz na jiné téma...nakousla jsem pro vás šití s úplety. Myslím, že právě na jaro a léto jsou skvělé. Pro děti i pro dospělé. Vím, že je to oravdu nekonečně široké téma, že máte spousty otázek a že se u úpletů budeme potkávat dlouho. Ale je naprosto jasné, odkud bylo potřeba začít.

Ano...správně tušíte...musíme začít stříháním a nastavením overlocku. A právě to v novém kurzu najdete. 

Navíc jsem pro vás připravila i rychlé rozdělení úpletů a ve volných videích najdete radu, jak si vykreslit ( v krejčovské hantýrce - vytáhnout) střih z časopisu. A co by to bylo za kurz, kdybychom si společně něco hezkého i neušili. Tentokrát jsem zvolila legíny, hodí se pro malé slečny i pro ženy a hlavně mají velmi podobný postup jako tepláky. A samozřejmě se v kurzu na snadné šití legín dozvíte jak hezky vyřešit pas do gumy. 

.Věřím, že kouzlu práce s úplety snadno propadnete a zamilujete si možnost za pár chvilek mít nový kousek oblečení pro sebe nebo pro své blízké. I v živých kurzech jsou úplety oblíbené téma. Tak už neváhejte, nechte se unést jarním opojením a pusťte se do toto!

Ať se vám krásně šije....a hlavně i krásně žije!

Vaše Dana

 

Komentáře (0)