Blog

První workshop - Snadné šití softshellových kalhot nejen pro děti

26. 3. 2021

A je to tady...další kousek....další malý krůček...další výzva splněna!

Mám obrovskou radost, protože dnes jsme pro vás spusitli další kurz. A jaký?

Tentokrát je to workshop na vaše přání, na téma, které je v šití vždy aktuální - šití softshellových kalhot. Tento workshop za běžné situace bývá i v živých kurzech celkem pravidelně. A protože si vždy najde své příznivce, shrnula jsem vše do tohoto videonávodu, osladila vám jej dvěma bonusy a tady je. V bonusech najdete odpovědi na nejčastější otázky, které se pravidelně opakují. Kapsy a vyboulená kolena ;o). 

Samozřejmě, že tento návod využijete i při šití dalších typů kalhot s pružným pasem jako jsou tepláky, pyžama, volnočasové kalhoty a to nejen při šití na děti. Většinu volnočasových kalhot nebo kraťasů můžete v podstatě šít stejným způsobem. Jediný zásadní rozdíl je, že všechny třepivé materiály musíte navíc ještě začišťovat a to buď entlováním nebo na overlocku.

Já osobně vám doporučuji si pečlivě proměřit vybraný střih, anebo ještě lépe si jej sami narýsovat. Na tyto typy kalhot to opravdu není vůbec nic těžkého a s trochou praxe to zvládne každý.

Pokud vám náš webinář na střih softshellových kalhot utekl, nesmutněte....připravujeme pro vás záznam tohoto webináře. Tak si zatím připravte pravítko, tužku a trošku odvahy. 

Věřím, že si tento jednoduchý postup velmi snadno osvojíte a to jak střih, tak samotné šití a ani lemování kapes půlenou lemovací gumičkou nebo všívání nápletů pro vás už nebude vůbec žádný problém. 

Přeji spoustu úspěchů, spoustu skvěle padnoucích kalhot ušitých přesně podle vašich představ.

A pochlubte se! Těším se na vaše fotky parádních "kaťat"!

Vaše Dana

Komentáře (0)