Blog

Mám pro vás jaro plné novinek a překvapení

21. 3. 2021

Jaro...už jen jak to zní...cítíte také tu vůni? Slyšíte také ty zvuky? 

Já jaro prostě miluji!

Pro mě je to naprosto nejoptimističtější a také nejočekávanější roční období. Jak začnou sluneční paprsky nabírat na síle hypnotizuji větve stromů, sleduji jak nalité pupeny slibují první nezpochybnitelné známky toho, že konečně je to tady...a pak to přijde, z pupenů se začnou drát drobné zelené špičky lístků. Stačí pár dní a svět se změní k nepoznání. Lístečky jako by soutěžili mezi sebou, který se rychleji vystaví laskajícím slunečním paprskům. Trávníky se zazelenají, objeví se první nesmělé kvítky sněženek s cudně sklopenou hlavou, jakoby se zimě omlouvali, že jí křehkými hlavičkami odzvánějí konec. Bílou barvu prvních kvítků brzy doplní jasně žluté květy zlatého děště, narcisek, pak se přidají krokusy i tulipány a ty už se jen se žlutou barvou nespokojí. Uteče jen pá týdnů a všude je plno barev, vůní, bzukotu, ptačích zásnubních písniček, lidem se ústa roztáhnou do úsměvu. Všechno a všichni se nadýchnou jarního povětří, po zimě ožijí, pookřejí. Tohle je pro mě čas plný inspirace, radosti, vděčnosti. Zimní strasti jsou dávno zapomenuty.

Protože tohle jaro už je druhé...takové....řekněme "jiné"a všichni už jsme z toho unavení, otrávení, smutní a tak nějak celkově ustýskaní, všichni už toužíme po společnosti, po možnosti užívat si jara plnými doušky na všechny možné způsoby a ono to zatím stále není možné - připravila jsem si pro vás velké jarní překvapení! 

Jste alespoň trošku natěšení a zvědaví?

Něco málo už jste možná na facebooku zahlédli, ale bude toho mnohem mnohem víc. 

První velkou novinkou jsou webináře. Do konce března budou tři. V prvním jsme se podívali jak si snadno narýsovat střih na dětské softshellové kalhoty nebo tepláky (24.3.2021). Dalším tématem budou kruhové sukně ve všech variantách a jak si poradit se stříháním. Takže pokoříme i půlkruhové, čtvrtkruhové a třičtvrtěkruhové ať už do přužného nebo pevného pasu. Na "kruhovky nebo kolovky" jak se jim hezky říká, se můžete těšit 31.3.2021.  Poslení výzvou bude střih na oblíbenou sportovní sukni, takový aby vám skvěle seděla, neslézala vzadu, když se posadíte nebo předkloníte - prostě vymazlený ;o).  To se uvidíme 7.4.2021. Všechny workshopy budou od 19 hodin a navíc budete mít ještě týden dostupný záznam na vašem uživatelském účtu. V březnu bude zaváděcí cena 290 Kč za 1,5 -2 hod dlouhý webinář v omezeném počtu 30 účastníků. Ze všech webinářů vám připravíme i záznamy k zakoupení, aby vám nic neuteklo.

Dalším co se chystá je velká jarní výzva....a upřímně to bude organizačně výzva i pro mě ;o). Budeme šít společně parku nebo bundu. Tento kurz bude mít pro první účastníky spoustu výhod. Kromě zaváděcí ceny, podpůrné skupinky po dobu výzvy, možnosti získat slevu na další kurz nebo vyhrát skvělé nůžky bude spousta nadstavbových informací i přímo v kurzu. Tak věřím,že se vás spousta odhodlá a pustí se do výzvy se mnou.

No a v neposlední řadě pro vás natáčíme nový typ kurzů - workshopy a to na témata, která jste si odhlasovali v anketě na facebooku. Připravené už je šití softshellových kalhot a pak také pevné košíčky do koupelen, o které byl největší zájem. Dalšími tématy je šití sportovních sukní, domácí pantofle, meditační polštáře, kosmetický neceser šitý crazzypatchforkovou technikou a další. Rozhodně se máte na co těšit. 

Myslím,že už jste si zvykli na pravidelná víkendová videa na YouTube. Tam pro vás chystám kromě velikonočních košíčků i něco ultra praktického. Mrkneme se na zkracování riflí a také na výměnu zipu.U zipů se trošku zdržíme, vypadá to, že pro spoustu z vás je to velké a obávané téma, takže si posvítíme  i na skryté zipy. 

Víc vám prozradím až příště ;o)).

Doufám,že jsem vás navnadila a nalákala a brzy se v některém kurzu nebo u videa na YouTube setkáme.

Užívejte si kouzelné jaro.

Vaše Dana

Komentáře (0)